WorldMetin

http://tutoriale.alexandrumiron.ro/files/fg-chatbox1/bg-chatbox.png
 
AcasaAcasa  SSSSSS  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  
Bun venit pe WorldMetin.tk . Aici aveti o gama larga de tutoriale, ghiduri. Noi va oferim support in toate problemele dumneavoastra. Pentru a vizualiza forumu in totalitate va rugam sa va inregistrati. Daca credeti ca aveti experienta in moderarea unui forum va rugam sa faceti o cerere staff. Va multumim.

WorldMetin
WorldMetin - Inregistrare - Regulament

Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Regulament WorldMetin →1.Nu postati programe care sunt licentiate/hackuri=>Bannarea contului tau.← →2.Nu faceti spam(post-hunt)=>Warn x1.← →3.Nu faceti x2 post(Mesajele unul dupa altu)=>Warn x1.← →4.Nu folositi un limbaj vulgar(Injurii)=>Warn x2.← →5.Scrierea unui subiect in sectiunea necorespunzatoare=>Warn x 1.← →6.Spamm-eri vor avea contul banat si ip-ul la fel.← →7.Varsta minima pentru a posta pe forum este de 12 ani.← →8.Folositi limba romana corect,si ve-ti fi rasplatiti.← →9.Reclama este strica interzisa,cei care o va folosi va primi ban.← →10.Folositi smyles regulat,minim 15/post.← →11.Cei din staff pot da -warn membrilor din staff cu aprobarea administratorului!← →12.Nu inarcati avatare cu continut sexual.← Atentie!Campul "Bara Warn" apare la toti useri,si indica greselile vostre pe forum la 3 greseli,banarea contului pentru 2-10 zile sau permanent. [size=18]Gh3, sper sa respecti regulile nu fi rau ca vei fi sanctionat.


Creeaza un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog