WorldMetin
WorldMetin

http://tutoriale.alexandrumiron.ro/files/fg-chatbox1/bg-chatbox.png
 
AcasaAcasa  SSSSSS  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  
Bun venit pe WorldMetin.tk . Aici aveti o gama larga de tutoriale, ghiduri. Noi va oferim support in toate problemele dumneavoastra. Pentru a vizualiza forumu in totalitate va rugam sa va inregistrati. Daca credeti ca aveti experienta in moderarea unui forum va rugam sa faceti o cerere staff. Va multumim.

Iteme de upgrade si unde la gasiti


avatar
Administrator

Mesaje Mesaje : 109
Puncte Puncte : 249Vezi profilul utilizatorului

MesajSubiect: Iteme de upgrade si unde la gasiti Dum Mar 13, 2011 9:54 am

a spun majoritatea itemelor de uppgrade!! (Cele care folosesc la uppgrade de la itemele )

Armuri mai mari de lvl 48:

Coada de sarpe + - Pica la serpi Soldati -Locatie Desert - Este la NPC (Pescar)
Talisman necunoscut+ - Pica in templu la monstri de lvl 53 (nu stiu cum se zic in romana) - Nu este la NPC
Auruldemonilor - Pica la demoni archeri - Locatie DT - Nu este la NPC &Perla Alba - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor de armuri)
Cutiede demon+ - Pica la demoni shamani -Locatie DT - Nu este la NPC &Perla albastra - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor armuri)
Globde gheata - Pica la golemi de gheata -Locatie Munte - Nu este la NPC& Perla sangerari - Pica la scoica (rar) - Este la NPC (Negustorarmuri)


Sabi mai mari de 45:

Talisman necunoscut+ - Pica in templu la monstri de 53 -Locatie Templu - Nu este la NPC
Cutie de demon - Pica la demoni soldati -Locatie DT - Nu este la NPC
Auruldemonilor+ - Pica la demoni soldati cu lance -Locatie DT - Nu este laNPC & Perla alba - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor de armuri)
Pielede yeti+ - Pica la oameni de gheata de lvl 65 -Locatie Munte - Nu estela NPC & Perla albastra - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor dearmuri)
Simbol de razboinic - Pica la Razboinici de foc de lvl 72-Locatie tara de foc - Nu este la NPC & perla sangerari - Pica lascoica (rar) - Este la NPC (Negustor armuri)

Lancii mai mari de 45:

Medicina necunoscuta cu+ - Pica la oameni cu ciuma -Locatie munte - Nu este la NPC
Limba de broasca - Pica la Brotac soldat -Locatie Templu - Nu este la NPC
Pulpade broasca - Pica la Broastele de 59 - Locatie Templu - Nu este la NPC& Perla alba - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor de armuri)
Bucatade gheata+ - Pica la Leu de gheata -Locatie Munte - Nu este la NPC& Perla albastra - Pica la scoica - Este la NPC (Negustor de armuri)
Coamade foc - Pica la tigri luptatori lvl 70 -Locatie tara de foc - Nu estela NPC & Perla sangeroasa - Pica la scoica - Este la NPC (Negustorde armuri)


Sper ca v-am fost de ajutor!creează un forum | © phpBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Creeaza-ti propriul blog gratuit